Tibo Veen

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 200m² PVC hongaarse punt
  • ✔ 50m² PVC Key Stone
  • ✔ 30m² Vloeistofdichte vloer

Voor een schitterend project, in opdracht van Tibo Veen, hebben we een adembenemende transformatie mogen realiseren in de kantine. De focus lag op het creëren van een aantrekkelijke en functionele ruimte, waarbij er hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen zijn geïmplementeerd om een ongeëvenaard eindresultaat te bereiken.

Er is bij dit project gekozen voor hoogwaardig PVC van het merk Therdex, dat werd gelegd in een prachtig Hongaars punt patroon. Deze keuze zorgde niet alleen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer, maar voegde ook een vleugje elegantie en stijl toe aan de ruimte.

Daarnaast maakten we gebruik van PVC Key Stone van het merk Amtico, een toonaangevend product in vloerdesign. Dit verfijnde en veelzijdige materiaal werd zorgvuldig geïntegreerd om een naadloze overgang tussen verschillende zones te creëren, waardoor de kantine een harmonieus en samenhangend geheel vormt.

Niet te vergeten was de cruciale toevoeging van een vloeistofdichte vloer in de keuken. Deze vloerafwerking werd aangebracht met het oog op functionaliteit, hygiëne en veiligheid, wat essentieel is voor een professionele keukenomgeving.

Het eindresultaat van dit project vervult ons met trots. We hebben niet alleen een verbluffend visueel aspect toegevoegd aan de kantine van Tibo Veen, maar ook gezorgd voor duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe ruimte de eindgebruikers veel plezier en tevredenheid zal brengen.

Dit project was een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om bij te dragen aan het verfraaien van deze ruimte en streven ernaar om voortdurend te excelleren in elk project dat we uitvoeren.

Advies nodig?

neem contact op met ons!