Pontes Pieter Zeeman

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 6400m² Egaliseren
  • ✔ 5250m² PVC banen
  • ✔ 680m² Flotex
  • ✔ 450m² Gietvloer
  • ✔ 340m² Vloeistofdichte vloer

Nova Project is verheugd te delen dat we in opdracht van Bouwgroep Schrijver een essentiële rol hebben gespeeld bij de bouw van Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee. Dit ambitieuze project omvatte niet alleen het egaliseren van 6330m² dekvloer, maar ook de installatie van geavanceerde vloerafwerkingen, waaronder Sphera, Flotex en Surestep van Forbo, alsmede de verzorging van vloeistofdichte vloeren en gietvloeren.

Een stevige basis is cruciaal voor elk project, en daarom zijn we gestart met het egaliseren van 6400m² dekvloer. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen hebben we een perfecte ondergrond gecreëerd, waarmee we de basis hebben gelegd voor de indrukwekkende vloerafwerkingen die zouden volgen.

Bij de keuze voor vloerafwerking stond functionaliteit en esthetiek centraal. Het prachtige ontwerp van Pontes Pieter Zeeman komt tot leven met de toepassing van Sphera, Flotex en Surestep van Forbo. Deze hoogwaardige materialen bieden niet alleen duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, maar voegen ook een esthetisch element toe aan de leeromgeving.

Naast de esthetische aspecten hebben we ook gezorgd voor vloeistofdichte vloeren en gietvloeren op het Pontes Pieter Zeeman-project. Deze toevoegingen dragen bij aan de veiligheid en duurzaamheid van de schoolomgeving, waardoor een gezonde en goed onderhouden ruimtes worden gecreëerd voor zowel studenten als docenten.

Dit project is een samenwerking tussen Nova Project en Bouwgroep Schrijver, waarbij innovatie en vakmanschap hand in hand gaan. Het resultaat is een schoolomgeving die niet alleen voldoet aan de functionele vereisten, maar ook een inspirerende en moderne atmosfeer biedt voor educatie.

Nova Project kijkt met trots terug op de succesvolle afronding van het Pontes Pieter Zeeman-project. Voor verdere vragen over dit project, onze diensten, of toekomstige samenwerkingen, staan wij altijd klaar om te assisteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Advies nodig?

neem contact op met ons!