TREEHOUSE

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 2600m² Egaliseren
  • ✔ 1100m² PVC tegels
  • ✔ 600m² Tapijt
  • ✔ 300m² Tapijttegels

Wij zijn verheugd dat wij in opdracht van Ditt Officemakers een essentiële rol hebben mogen spelen in het realiseren van het indrukwekkende project Treehouse. Dit ambitieuze project omvatte de vloerafwerking op meerdere verdiepingen, waarbij onze expertise werd ingezet om een naadloze en hoogwaardige vloerervaring te creëren.

Onze betrokkenheid bij project Treehouse omvatte het egaliseren van vloeren op diverse niveaus, waarna wij met trots de vloeren en trappen hebben voorzien van een prachtige mix van PVC tegels, tapijt en tapijttegels. Het doordachte ontwerp, gerealiseerd door Ditt Officemakers, heeft geleid tot een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Wij kijken met genoegen terug op het resultaat van ons werk en zijn ervan overtuigd dat de eindgebruikers van Project Treehouse veel plezier zullen beleven aan de zorgvuldig gerealiseerde vloerafwerking. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap blijft centraal staan in al onze projecten, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer succesvolle samenwerkingen aan te gaan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om te bespreken hoe wij uw volgende project kunnen verrijken met hoogwaardige vloerafwerking.

Advies nodig?

neem contact op met ons!