Campus Hambaken

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 6500m² Egaliseren
  • ✔ 4650m² Marmoleum
  • ✔ 1300m² PVC visgraat
  • ✔ 160m² PVC Tegel

In nauwe samenwerking met Campus Offices hebben wij het genoegen gehad om de vloerafwerking van het volledige pand in Den Bosch te verzorgen. Dit prestigieuze project was een ware uitdaging en een kans om onze expertise in vloerontwerp en -installatie te demonstreren.

Een essentieel aspect van dit project was de keuze voor hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als esthetiek belichamen. Voor de vloerafwerking hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardig PVC en marmoleum van Forbo. Deze materialen, bekend om hun uitstekende kwaliteit en eigentijdse uitstraling, creëren een professionele en gastvrije sfeer binnen de kantoorruimtes.

Naast de traditionele vloerafwerking hebben we ook de eer gehad om op maat gemaakte gietvloeren te verzorgen voor specifieke delen van het kantoor en natte ruimtes. Deze gietvloeren voegen niet alleen een moderne touch toe, maar bieden ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor ze perfect passen bij de dynamische omgeving van Campus Offices.

Het succes van dit project is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen ons team en Campus Offices. Door te luisteren naar de specifieke behoeften en visie van onze klant, hebben we op maat gemaakte oplossingen gecreëerd die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de algehele uitstraling van het pand.

Duurzaamheid stond centraal in dit project. Door te kiezen voor materialen van Forbo, een bedrijf met een bewezen toewijding aan duurzaamheid, en door het implementeren van gietvloeren met een lange levensduur, hebben we bijgedragen aan het creëren van een milieuvriendelijke werkruimte.

Wij zijn trots op het eindresultaat en de positieve impact die onze vloerafwerking heeft op de algehele uitstraling van Campus Hambaken. Het is een voorbeeld van ons streven naar excellentie en het leveren van oplossingen die zowel functioneel als visueel indrukwekkend zijn.

Advies nodig?

neem contact op met ons!