Over Nova Project

Nova Project is dé expert als het gaat om hoogwaardige projectstoffering en professionele egaliseerwerken. Wij leveren en installeren een breed scala aan vloerbedekkingen, gordijnen en raambekleding.

Met jarenlange ervaring heeft Nova Project haar sporen verdiend in diverse projecten, variërend van theaters, zorginstellingen en scholen tot kantoren, winkelketens en zelfs schepen.

Ons streven is consistent: telkens weer streven we naar resultaten waarin kwaliteit, esthetiek, gebruiksgemak en duurzaamheid naadloos samenkomen. Profiteer van de expertise en service die Nova Project biedt, en realiseer samen met ons de perfecte inrichting waar professionele organisaties en particulieren naar verlangen.

Onze projecten worden steevast begeleid door toegewijde projectleiders, waardoor we de kwaliteit van elk project kunnen waarborgen. Met een team van circa 25 ervaren en vakkundige stoffeerders kunnen we de projecten die we aannemen volledig zelfstandig beheren, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

Naast onze vooraanstaande projectstoffering voeren we ook uitmuntende egalisatiewerkzaamheden uit. Nova Project heeft zich gespecialiseerd in het nauwkeurig egaliseren van diverse soorten ondervloeren. Onze geavanceerde egalinepomp stelt ons in staat om tot wel ±3000m2 per dag te egaliseren, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

Ons team:

Advies nodig?

neem contact op met ons!