Lichtenauerlaan

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 4000m² Egaliseren
  • ✔ 200m² PVC Hongaarse punt

Nova Project voelt zich vereerd om in opdracht van Bouwservice Rotterdam een cruciale rol te hebben gespeeld bij de vloerafwerking van een mooi project op de Lichtenauerlaan. Met toewijding aan vakmanschap en kwaliteit hebben we 4000m2 vloeroppervlak getransformeerd, waarbij we gebruikmaakten van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen.

Een solide basis is essentieel voor elk vloerproject. Op de Lichtenauerlaan hebben we 4000m2 vloeroppervlak met precisie geëgaliseerd, waarbij we Thomsit egaline hebben gebruikt. Deze hoogwaardige egaline legde de basis voor een vlekkeloze afwerking.

Voor de vloerafwerking kozen we voor PVC Hongaarse punt van Straq. Dit materiaal combineert stijl en duurzaamheid op een unieke wijze. Het Hongaarse punt patroon voegde niet alleen een visueel aantrekkelijk element toe aan de ruimte, maar illustreerde ook onze toewijding aan innovatie in ontwerp.

Bij Nova Project gaan we verder dan de vloeren alleen. De trappen op de Lichtenauerlaan zijn met dezelfde zorg en precisie bekleed met hoogwaardig PVC. Dit resulteerde niet alleen in een naadloze overgang binnen het pand, maar benadrukte ook onze aandacht voor detail en volledige projectafwerking.

Dit project was een samenwerking tussen Nova Project en Bouwservice Rotterdam. Trots kijken we terug op dit project als een voorbeeld van vakmanschap en samenwerking.

Advies nodig?

neem contact op met ons!