Lee Towers

  • Vloerafwerking:
  • ✔ 3000m² egaliseren

Wij zijn verheugd dat we in opdracht van Zuyd een essentieel onderdeel hebben mogen uitmaken van het project op de 16de en 17de verdieping van de Lee Towers toren in Rotterdam. Onze focus lag op het bereiken van een vakkundige egalisatie, wat de basis vormt voor hoogwaardige en strak afgewerkte ruimtes.

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van de hoogwaardige egaline van het merk Thomsit. Deze keuze staat garant voor een perfect eindresultaat. Het egaliseren van de vloeren op deze twee verdiepingen was van cruciaal belang om een uniforme en stabiele basis te creëren voor verdere afwerking.

Onze toewijding aan vakmanschap, gecombineerd met de kwaliteit van Thomsit-producten, heeft geresulteerd in een gladde en gelijkmatige ondergrond die voldoet aan de hoogste normen. We zijn trots op het feit dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van deze ruimtes en geloven dat ze nu klaar zijn voor een diversiteit aan toepassingen.

Voor meer informatie over onze diensten of om te bespreken hoe we uw project kunnen verrijken met hoogwaardige egalisatie, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan toekomstige projecten en uw visie tot leven te brengen.

Advies nodig?

neem contact op met ons!