Vloeren

Nova Project levert en legt vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. De afgelopen jaren hebben wij vele opdrachten uit mogen voeren voor o.a. aannemers, interieursbouwers, kantoorinrichters en binnenhuisarchitecten en particulieren. Ons aanbod vindt u hieronder. Deze vloeren leveren wij bij o.a.:

Kantoren – Scholen – Zorginstellingen – Schepen – Theaters – Hotels – Horeca – Winkels – Particulieren


Projectvloeren

PVC Vloeren

Wij leveren en leggen PVC vloeren voor projecten en particulieren. PVC vloeren leveren en brengen wij aan in banen, tegels en stroken. Deze stroken leggen wij recht, in visgraat of Hongaarse punt.


Projectvloeren

(Project)Tapijt

Wij leveren en leggen tapijt vloerbedekking voor projecten en particulieren. Het tapijt kunnen wij leveren in tapijttegels, tapijt 200 cm breed en 400 cm breed. Tevens kunt u bij ons terecht voor tapijt met patronen.


Projectvloeren

Marmoleum / Linoleum

Wij leveren en leggen marmoleum voor projecten. Dit materiaal is zeer geschikt voor o.a. kantoren, scholen en ziekenhuizen. Marmoleum vloeren zijn eenvoudig te onderhouden en hebben een lange levensduur.


Projectvloeren

Vinyl vloeren

Wij leveren en leggen vinyl voor projecten en particulieren. Vinyl vloeren zijn zeer functioneel en eenvoudig te onderhouden. Qua kleurkeuze is alles mogelijk, van een houtlook tot stijlvolle kleuren.


Projectvloeren

Flotex

Wij leveren en leggen flotex voor projecten en particulieren. Flotex is zeer functioneel, voor zowel kantoren, zorginstellingen, retail en onderwijs. Flotex zorgt voor laag contactgeluid binnen ruimtes. Tevens is flotex hygiƫnisch en is eenvoudig te onderhouden.


Projectvloeren

Naaldvilt

Wij leveren en leggen naaldvilt voor projecten en particulieren. Naaldvilt is geschikt voor ruimtes met vloeren die intenstief worden belast, zoals gangen en klaslokalen.


Projectvloeren

Rubber

Wij leveren en leggen rubber vloeren voor projecten en particulieren. Rubber vloeren staan bekend om de hoge duurzaamheid en slipweerstand. Rubber vloeren zijn geschikt voor o.a. zorginstellingen, onderwijs en retail.


Projectvloeren

Gietvloeren

Wij leveren en leggen gietvloeren voor projecten en particulieren. Het voordeel van een gietvloer is dat deze vloeren zeer strak en vlak zijn.