Stoffering

Nova Project is gespecialiseerd in het uitvoeren van stoffeerwerkzaamheden. Wij voeren onze uit binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Hieronder vindt u de diensten van Nova Project. Deze diensten voeren wij uit bij de volgende branches:

Kantoren – Scholen – Zorginstellingen – Schepen – Theaters – Hotels – Horeca – Winkels – Particulieren


Projectstoffering

Harde vloerbedekking

Leveren en aanbrengen van PVC, Vinyl, rubber, linoleum en parket.


Projectstoffering

Zachte vloerbedekking

Leveren en aanbrengen van tapijttegels, tapijt 200cm of 400cm breed, flotex en naaldvilt.


Projectstoffering

Verwijderen vloeren

Met onze specialistische gereedschappen zijn wij in staat om iedere vloer -stof en geluidsarm- te verwijderen.


Projectstoffering

Gietvloeren en vloercoatings

Wij leveren en brengen gietvloeren en coatings aan. Gietvloeren en coatings zijn leverbaar in alle ral kleuren. De toepassingsgebieden zijn onbeperkt bijv. Woningen, scholen, zorginstellingen, fabrieken en showrooms.


Projectstoffering

Egaliseren

Wij egaliseren elk type ondervloer. Nova Project werkt samen met gerenommeerde fabrikanten uit Duitsland, hierdoor kunnen wij nagenoeg iedere vloer kunnen egaliseren. Bijv. houten vloeren, zand- cementdekvloeren, oude betonvloeren, plavuizen en anhydriet.


Projectstoffering

Wandbekleding

Leveren en aanbrengen van wandbekleding. Nova Project levert en verwerkt wandbekleding in de ruimste zin des woords. Denk hierbij aan traditioneel behang, maar ook pvc stroken, pvc banen en zelfs tapijt.


Projectstoffering

Gordijnen en vitrages

Leveren en aanbrengen van gordijnen en vitrages.
Gordijnen en vitrages in de projectmarkt hebben behalve een privacy functie vaak ook andere functies; denk aan licht en zonwerend. In de projecten wordt er vaak gewerkt met brandvertragende stoffen. Onze collectie geeft u de mogelijkheid te kiezen uit vele kleuren en designs.


Projectstoffering

Binnen- en buitenzonwering

Leveren en aanbrengen van alle binnen- en buitenzonwering. Hier hebben we het over rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen, plisse’s, duette’s, rolluiken, uitvalschermen, screens etc. Electrisch, handbediend, of met afstandbediening dit alles behoord tot de mogelijkheden. Door onze samenwerking met een zonwering inkoopcombinatie zijn wij in staat voor ieder project een concurrerende offerte te maken met een zeer gunstige prijs/ kwaliteit verhouding.