Egaliseren

Uw vloer laten egaliseren? Wij egaliseren vloeren voor projecten en particulieren door heel Nederland. De basis van een strak afgewerkte vloer is het egaliseerwerk. Nova Project is gespecialiseerd in het egaliseren van praktisch elk type ondervloer. Om ervoor te zorgen dat de vloer zo strak mogelijk wordt geëgaliseerd, komt onze specialist op afspraak bij de ondervloer kijken. Tijdens de afspraak wordt door onze specialist vastgelegd welk type egalisatie geschikt is voor de ondergrond. Dit wordt bepaald door het type ondergrond, de staat waarin de ondergrond verkeert, de dikte waarin de egalisatie aan moet worden aangebracht en het door u gewenst type afwerkvloer.

De basis van een strak afgewerkte vloer is het egaliseerwerk. Nova Project is gespecialiseerd in het egaliseren van praktisch elk type ondervloer. Om ervoor te zorgen dat de vloer zo strak mogelijk wordt geëgaliseerd, komt onze specialist op afspraak bij de ondervloer kijken. Tijdens de afspraak wordt door onze specialist vastgelegd welk type egalisatie geschikt is voor de ondergrond. Dit wordt bepaald door het type ondergrond, de staat waarin de ondergrond verkeert, de dikte waarin de egalisatie aan moet worden aangebracht en het door u gewenst type afwerkvloer.

Nova Project egaliseert zowel handmatig als met een mortelpomp, afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geëgaliseerd dient te worden. De mortelpomp wordt gebruikt voor grote oppervlakken, zo is het mogelijk om tot 2500 m² per dag te egaliseren. Hoogteverschillen tot 50 millimeter kunnen door ons worden uitgevlakt.

Van het slopen van uw huidige vloer tot het leggen van een nieuwe vloer. Nova Project is in staat het gehele proces zelf in beheer te nemen. Nova Project is een bedrijf met veel ervaring, tevens proberen wij altijd zo flexibel mogelijk te zijn naar onze opdrachtgevers. Onze projecten worden steeds door dezelfde projectleiders geleid, dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze projecten kan worden gewaarborgd.

Voor meer informatie over egaliseren kunt u terecht op www.egaliseer.nl

Waarom Nova Project?

  • 2500m2 egaliseren per dag!
  • Dikte Egalisatie van 2 tot 50mm
  • Vloer egaliseren voor elk type ondervloer
  • Snel, flexibel en vakkundig