Diensten

Verwijderen van alle soorten vloeren

Met onze specialistische gereedschappen zijn wij in staat om iedere vloer -stof en geluidsarm- te verwijderen.

Leveren en aanbrengen van gietvloeren en vloercoatings.

Gietvloeren en coatings zijn leverbaar in alle ral kleuren. De toepassingsgebieden zijn onbeperkt bijv. Woningen, scholen, zorginstellingen, fabrieken en showrooms.

Leveren en aanbrengen van verhoogde (computer) vloeren

Verhoogde vloeren zijn er voor verschillende toepassingen. De meest gebruikte is in flexibele kantoorruimte om de 'data' bekabeling netjes weg te werken en toegankelijk te houden. Met de diverse hoogten 40, 60, 80, 90 en 110mm is het ruimte verlies minimaal.

Leveren en aanbrengen van alle soorten harde en zachte vloerbedekking

Afhankelijk van het gebruik bijv. hygiƫne, geluid, natte ruimte en uitstraling word er gekozen voor harde of zachte vloerbedekking. Zachte vloerbedekking: tapijt 200 of 400cm breed, tapijt tegels, flotex en
naaldvilt. Harde vloerbedekking: Vinyl, Pvc banen of stroken, rubber, linoleum, en parket.

Egaliseren van elk type ondervloer

Novaproject werkt samen met gerenommeerde fabrikanten uit Duitsland, hierdoor kunnen wij nagenoeg iedere vloer egaliseren. Bijv. houten vloeren, zand- cementdekvloeren, oude betonvloeren, plavuizen en anhydriet.

Leveren en aanbrengen van wandbekleding

Novaproject levert en verwerkt wandbekleding in de ruimste zin des woords. Denk hierbij aan traditioneel behang, maar ook pvc stroken, pvc banen en zelfs tapijt.

Leveren en aanbrengen van gordijnen en vitrages

Gordijnen en vitrages in de projectmarkt hebben behalve een privacy functie vaak ook andere functies; denk aan licht en zonwerend. In de projecten wordt er vaak gewerkt met brandvertragende stoffen. Onze collectie geeft u de mogelijkheid te kiezen uit vele kleuren en designs.

Leveren, en aanbrengen van alle soorten binnen- en buitenzonwering

Hier hebben we het over rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen, plisse's, duette's, rolluiken, uitvalschermen, screens etc. Electrisch, handbediend, of met afstandbediening dit alles behoord tot de mogelijkheden. Door onze samenwerking met een zonwering inkoopcombinatie zijn wij in staat voor ieder project een concurrerende offerte te maken met een zeer gunstige prijs/ kwaliteit verhouding.