Diensten

Leveren en aanbrengen van PVC, vinyl, rubber, linoleum en parket

Voor harde vloerbedekking leveren en verwerken wij PVC, Vinyl, rubber, linoleum en parket.

Leveren en aanbrengen van tapijttegels, tapijt 200cm of 400cm breed, flotex en naaldvilt

Voor zachte vloerbedekking leveren en verwerken wij tapijt 200cm of 400cm breed, tapijt tegels, flotex en naaldvilt.

Verwijderen van alle soorten vloeren

Met onze specialistische gereedschappen zijn wij in staat om iedere vloer -stof en geluidsarm- te verwijderen.

Leveren en aanbrengen van gietvloeren en vloercoatings.

Gietvloeren en coatings zijn leverbaar in alle ral kleuren. De toepassingsgebieden zijn onbeperkt bijv. Woningen, scholen, zorginstellingen, fabrieken en showrooms.

Egaliseren van elk type ondervloer

Novaproject werkt samen met gerenommeerde fabrikanten uit Duitsland, hierdoor kunnen wij nagenoeg iedere vloer egaliseren. Bijv. houten vloeren, zand- cementdekvloeren, oude betonvloeren, plavuizen en anhydriet.

Leveren en aanbrengen van wandbekleding

Novaproject levert en verwerkt wandbekleding in de ruimste zin des woords. Denk hierbij aan traditioneel behang, maar ook pvc stroken, pvc banen en zelfs tapijt.

Leveren en aanbrengen van gordijnen en vitrages

Gordijnen en vitrages in de projectmarkt hebben behalve een privacy functie vaak ook andere functies; denk aan licht en zonwerend. In de projecten wordt er vaak gewerkt met brandvertragende stoffen. Onze collectie geeft u de mogelijkheid te kiezen uit vele kleuren en designs.

Leveren en aanbrengen van alle soorten binnen- en buitenzonwering

Hier hebben we het over rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen, plisse's, duette's, rolluiken, uitvalschermen, screens etc. Electrisch, handbediend, of met afstandbediening dit alles behoord tot de mogelijkheden. Door onze samenwerking met een zonwering inkoopcombinatie zijn wij in staat voor ieder project een concurrerende offerte te maken met een zeer gunstige prijs/ kwaliteit verhouding.